Betaling, verzenden en retour

Betaling, verzending en retour

Verzendkosten

De verzendkosten binnen Nederland, Duitsland en België bedragen standaard € 4,50 per bestelling. Indien het totale bestelbedrag €25,- of meer bedraagt betaal je geen verzendkosten.


Levering

Ons streven is om je bestelling binnen 3 werkdagen te verwerken en voor verzending aan te bieden, maar meestal lukt het om de bestelling nog sneller naar je te versturen. Je ontvangt bericht wanneer je bestelling voor verzending is aangeboden. PostNL brengt je via een afzonderlijke email met een track & trace code op de hoogte van het te verwachten aflevermoment. Je bent zelf verantwoordelijk voor het correct en volledig invoeren van je adres gegevens. Mocht een pakketje onbestelbaar retour komen wegens een onvolledig of onjuist adres dan zijn wij genoodzaakt om de extra verzendkosten hiervan te verhalen. Kijk daarom altijd je adresgegevens even goed na!
 

Betalingen.

Betalen kan door middel van vooraf overboeken of Ideal. Het rekeningnummer van By Kieke is: NL95 KNAB 0258 7043 73 t.n.v. By-Kieke
 

Retour 

Omdat de stoffen na bestelling voor je op maat worden geknipt is het niet mogelijk deze retour te zenden. Wij wijzen je erop dat de kleuren zoals die via een afbeelding op je computerscherm of telefoon worden weergegeven kunnen afwijken van de werkelijke kleuren. Dit heeft te maken met scherm instellingen en kunnen we helaas niet voorkomen. Indien er een klacht is in verband met gebreken aan de geleverde stof willen wij je vragen om even contact met ons op te nemen zodat we het in samenspraak kunnen oplossen. Retourneren van stoffen is alleen mogelijk de stoffen niet gewassen of geknipt zijn.