Bestelproces en levertijd

Bestellen gaat via de webshop, tenzij anders is afgesproken. De bestelling wodt actief zodra de betaling is ontvangen. Je krijgt een bevestigingsmail van je bestelling (deze kan ook in de ongewenste post terecht komen).

Betalingen.

Betalen kan door middel van vooraf overboeken, Ideal en Bankcontact.
Het rekeningnummer van By Kieke is: NL95 KNAB 0258 7043 73 t.n.v. By-Kieke
 

Levertijd.

De meeste producten zijn met aandacht en handgemaakt dit heeft tijd nodig. De gemiddelde levertijd van de producten is 3-6 werkdagen. De levertijd is afhankelijk van de voorraad en de persoonlijke wensen. Hierdoor kan de levertijd per product verschillen. Een product dat speciaal voor de klant ontworpen wordt, heeft een langere levertijd dan een standaard product.
Heb je het voor een speciale datum nodig? Mail dan voor je een bestelling plaatst, eerst naar info@by-kieke.nl en vraag naar de mogelijkheden. Indien mogelijk probeer ik daar rekening mee te houden.
Met inachtneming van hetgeen hierover in lid 4 van de algemene voorwaarden is vermeld, streeft By Kieke erna om de geaccepteerde bestellingen te leveren zoals hierboven is aangegeven, maar altijd uiterlijk binnen 30 dagen zoals in de algemene voorwaarden vermeld staat.
Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden, nadat je de verzendbevestiging hebt ontvangen. Helaas kan ik het moment van aflevering niet garanderen.